top of page
BEELDEN_SITE_DEESSENTIE kopie 2.jpg

Ceremonies bij leven

Als  ritueelbegeleider wens ik je een ceremonie om te groeien

Klaar voor een nieuwe uitdaging in je leven? Ga je trouwen? Verwelkom je nieuw leven? Of vier je een mijlpaal? Iedere belangrijke gebeurtenis verdient een ceremonie. Dat is jouw sterke overtuiging. Alleen, hoe begin je eraan? En op welke wijze bekrachtigt de inhoud daarvan dit belangrijk moment?


Uiteraard staat de gebeurtenis centraal in de ceremonie. We gaan samen op zoek naar de diepere betekenis van deze stap of dit moment. Wat brengt het teweeg? Laat je iets achter? En wat krijg je daarvoor in de plaats. Wat betekent dit voor jou? Of voor jullie? Kunnen we het koppelen aan een symbool? Welke rol speelt dit symbool in het geheel? Zodra we deze vragen helder hebben, komen de juiste woorden als vanzelf op papier. Samen met het ritueel vormen ze de eerste symbolische stap naar het nieuwe gegeven.


Mag ik je begeleiden bij je ceremonie?


Laten we elkaar eerst ontmoeten. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we je wensen. Aangezien ik enkel op maat werk, kan ik je op basis van dit gesprek een kostenindicatie geven. Indien het klikt en het goed voelt voor jou en de andere betrokkenen, gaan we verder. Ik vind het belangrijk dat je met deze ceremonie tot de essentie van jouw intenties komt. De rest volgt vanzelf.


Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Ceremonies bij leven: Diensten
bottom of page