top of page

Brieven voor je dierbaren

Woorden van betekenis

Het is confronterend wanneer je levenseinde nabij is. Het leven loslaten is, volgens mij, de grootste uitdaging waar we allemaal ooit voor staan. Speel je met het idee om een brief te schrijven, maar verstillen de woorden op je blad?


Deze vragen kunnen je alvast op weg helpen. Hoe kijk je terug op je leven? Welke boodschap wil je je dierbaren meegeven? Wat heb je van hun geleerd? Welke herinnering draag je mee? En wat wens je hen toe? 


Jouw liefdevolle woorden zijn van onschatbare waarde voor je omgeving. Ze bieden troost op moeilijke momenten. Het geeft als het ware een houvast. Die verbinding is krachtig en helend. Niet alleen voor je dierbaren, maar ook voor jezelf. Je raakt daarmee bij de essentie van de liefde die je voelt en doorgeeft.  


Mag ik je begeleiden bij het opstellen van je brief?


Jouw gevoelens uit mijn pen. Dat is intiem, een kwetsbare gedachte. Daarom hecht ik veel waarde aan ons eerste gesprek. We bespreken je wensen: de  basis voor een stappenplan. Indien het goed voelt, schrijven we stap voor stap de belangrijkste brief van je leven.


Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

BEELDEN_SITE_DEESSENTIE3 kopie 2.jpg
Brieven voor je dierbaren: Diensten
Brieven dierbaren 1.jpg

Een prachtige herinneringsdoos voor je woordenschat

Je brief wordt in een gepersonaliseerde doos verpakt, eventueel vergezeld met enkele voorwerpen van betekenis. Samen bespreken we op welke wijze, wanneer en door wie dit hartverwarmend geschenk overhandigd wordt.


Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om deze bij leven te overhandigen. Vaak vormt dit intieme moment de aanleiding voor waardevolle gesprekken. 

Brieven voor je dierbaren: Welkom
bottom of page