Brieven voor je dierbaren

Woorden van betekenis op papier zetten

Het is confronterend om de dood in de ogen te kijken. Welke emoties overspoelen je? Hoe gaat je omgeving daarmee om? Waar denk je aan? Wat wil je hen nog zeggen? En welke gedachten voelen zwaar? Speel je met het idee om een brief te schrijven, maar verstillen de woorden op je blad? Herken je dit?


Uit ervaring weet ik hoe dankbaar nabestaanden zijn met het ontvangen van een brief. Daarom noem ik het ook wel eens een “woordenschat”. Jouw woorden zijn van onschatbare waarde. Jouw gedachten zwart op wit zien, biedt troost op moeilijke momenten. Het geeft als het ware een houvast, ook al ben je er niet meer. Die verbinding is krachtig en helend. Niet alleen voor jouw dierbaren, maar ook voor jezelf. Je raakt daarmee bij de essentie van de liefde die je voelt en doorgeeft.  


Mag ik je begeleiden bij het opstellen van je brief?


Jouw gevoelens uit mijn pen. Dat is intiem, een kwetsbare gedachte. Dat vergt moed. Daarom hecht ik veel waarde aan ons eerste gesprek. We bespreken je wensen en op basis daarvan geef ik je een kostenindicatie. Het is aan jou om aan te geven of het goed voelt om verder te gaan. Pas wanneer je me dat vertrouwen hebt gegeven, vloeien de woorden als vanzelf op papier. Stap voor stap schrijven we samen de belangrijkste brief van je leven.


Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

BEELDEN_SITE_DEESSENTIE3 kopie 2.jpg
 
Brieven dierbaren 1.jpg

Een prachtige herinneringsdoos voor je woordenschat

Je brief wordt in een gepersonaliseerde doos verpakt, eventueel vergezeld met enkele voorwerpen van betekenis. Samen bespreken we op welke wijze, wanneer en door wie dit hartverwarmend geschenk overhandigd wordt.