BEELDEN_SITE_PORTRET.jpg

Over mijzelf

Als kind was ik altijd buiten. Ik speelde in grotten, klom in bomen, maakte bloemensoep en zocht naar schatten. In mijn tienerjaren ontdekte ik mijn passie voor schrijven. Korte verhalen, maar vooral gedichten. Schrijven werd een soort remedie voor mijn ziel. Door een vroege verlieservaring werd ik soms overspoeld door verdriet. Woorden neerpennen was helend. Toen ik mijn teksten begon te delen, kwam ik erachter dat diezelfde woorden ook anderen ontroerden. 


Rond mijn vijfendertigste werd ik geconfronteerd met een aantal nieuwe verlieservaringen die mij diep raakten. Met name de dood van mijn lieve vader deed mijn wereld beven. Wanneer je geraakt wordt in je zijn, komen confronterende vragen naar boven. Na bijna twintig jaar gewerkt te hebben in marketing en communicatie had ik sterk het gevoel dat ik een andere weg moest inslaan. Ik kwam tot inzicht dat ik dichter bij de essentie van het leven wilde werken. Tijdens het volgen van diverse opleidingen en workshops werd mijn missie steeds duidelijker. “Mensen begeleiden om bij de kern van zichzelf of de essentie van het moment te komen door middel van gesprekken, teksten, symbolen en ceremonies.”  

Mijn directe omgeving omschrijft mij als een warm, spontaan, maar ook doortastend persoon. Dat zorgt ervoor dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij. Alvast een goede start om samen tot de essentie te komen. Als ritueelbegeleider begeleid ik je graag bij een essentieel moment in jouw leven. Als tekstschrijver help ik je graag bij het schrijven van brieven, 'woordenschatten', voor je dierbaren. En als coach in rouw en levensthema’s ben ik graag nabij. 


Wees welkom bij de essentie.

Alexandra Hustinx