top of page
BEELDEN_SITE_PORTRET.jpg

Over mijzelf

Als kind was ik altijd buiten. Ik speelde in grotten, klom in bomen, maakte bloemensoep en zocht naar schatten. In mijn tienerjaren ontdekte ik een blijvende passie: schrijven. Door een vroege verlieservaring werd ik soms overspoeld door verdriet. Woorden neerpennen was helend, het werkte als een remedie voor mijn ziel. 


Rond mijn vijfendertigste werd ik geconfronteerd met een aantal nieuwe verlieservaringen die mij diep raakten. Met name de dood van mijn lieve vader deed mijn wereld beven. Wanneer je geraakt wordt in je zijn, komen confronterende vragen naar boven. Ik kwam tot het inzicht dat ik dichter bij de essentie van het leven wilde werken. Tijdens het volgen van diverse opleidingen en workshops werd mijn missie steeds duidelijker:


“Mensen begeleiden om bij de kern van zichzelf of de essentie van het moment te komen door middel van gesprekken, teksten, symbolen en ceremonies.”  

Mijn directe omgeving omschrijft mij als een warm, spontaan, maar ook doortastend persoon. Dat zorgt ervoor dat mensen zich snel op hun gemak voelen. Alvast een goede start om samen tot de essentie te komen. 


Wees welkom bij de essentie.

Alexandra Hustinx 

Over mijzelf: Diensten
BEELDEN_SITE_DEESSENTIE5.jpg
KLEINEBEELDEN_SITE_DEESSENTIE4.jpg

Opleidingen

KLEINEBEELDEN_SITE_DEESSENTIE.jpg

Vlinder ritueel

KLEINEBEELDEN_SITE_DEESSENTIE5 2.jpg

Rouwboek voor jongeren

Over mijzelf: Diensten
bottom of page