Vrijwilligerswerk

Omdat ik zelf zo dankbaar ben voor het pad dat ik heb mogen afleggen, voelt het goed om iets terug te doen. Om iets bij te dragen. Het thema rouw zit vaak nog in de taboesfeer. Daarom draag ik onderstaande organisaties een warm hart toe.

Reveil

LOGO REVEIL ZWART kopie.png

Op 1 november dompelen bijna 1 op de 3 gemeentes hun lokale begraafplaats onder in een warme gloed van ingetogen muziek, poëzie en lokale levensverhalen. Zo is een Reveilmoment een eerbetoon aan de wortels van elke gemeente. Met het diepste respect voor elke overtuiging. Ik ben zeer dankbaar dat Karlijne Moons,van escarmots, en ikzelf de kans krijgen om in 2020 een eerste Reveilmoment in Boechout te organiseren. Het is een warm initiatief om rouw meer bespreekbaar te maken.

Missing You

logo.png

Missing You ijvert ervoor dat ieder kind, jongere of jongvolwassene die geconfronteerd wordt met verlies voldoende ruimte en gepaste steun krijgt om zijn individueel rouwproces op de best mogelijke manier te doorlopen. Bij deze mooie organisatie was ik een jaar lang één van de praatgroep begeleiders voor de jongvolwassenen. Ik koester veel warme herinneringen aan deze avonden, de deelnemers en ons team. Contact met lotgenoten geeft zoveel ademruimte aan de iemand in rouw.

 

Adres

Lange Kroonstraat, Boechout

Contact opnemen

Volgen

  • LinkedIn
  • Instagram

concept en teksten: de essentie - grafische vormgeving logo en beelden: studio afterglow