Opleidingen

De onderstaande opleidingen vormden de fundamenten voor hetgeen ik met de essentie aanbied. Op mijn LinkedIn pagina tref je een uitgebreider overzicht. Leven is leren: ik hecht veel waarde aan 'blijvend leren'. Daarom volg ik geregeld online seminars en workshops.

Ritual Coach Academy

Coach Clinic

Open Mind

Ritual Coach Academy_Main Logo Grey.png
CoachClinic-Logo-DEF-1.png
Logo2019KenniscentrumWeb.png

In de warme omgeving van Katrien Smeyers en haar team, volgde ik de opleiding 'Ritueelbegeleider'. Mooie muziek, rake teksten, persoonlijke symbolen en rituelen. Ze geven een diepere laag aan de beleving van een ceremonie. Op die manier ontstaan er blijvende herinneringen. Katrien leerde ons om rituelen vanuit een circulair denkpatroon te benaderen. Om echt van binnenuit te voelen hoe het aan de buitenkant uit moet zien. Ieder ritueel vertelt op die manier een uniek verhaal.

In alles wat ik doe, vormt de opleiding 'Life Coach' van Wendy Ceulemans een stevige basis. Tijdens de opleiding ontdekte ik mijn rol als wegwijzer in het leven van een klant. Uiteindelijk kiest deze zelf haar of zijn pad. Life coaching helpt mij ook bij het in verbinding gaan met een familie in rouw. En bij het schrijven van brieven, is het belangrijk dat de klant zelf bedenkt wat de essentie is van de boodschap die zij of hij achterlaat.

Bij Open Mind ligt de focus op een integrale benadering van de vraag. Sofie en Serge bieden een brede waaier van opleidingen aan. In hun team verdiepte ik mij in twee richtingen: 'HSP - Hoogsensitief Coach' en 'Rouwtherapeut'. Het waren mooie en warme trajecten waarin in mijzelf heelde en ontplooide. Hiermee zette ik de eerste stappen op mijn nieuwe pad: de essentie.

 

Adres

Lange Kroonstraat, Boechout

Contact opnemen

Volgen

  • LinkedIn
  • Instagram

concept en teksten: de essentie - grafische vormgeving logo en beelden: studio afterglow