Opleidingen

De onderstaande opleidingen vormden de fundamenten voor hetgeen ik met de essentie aanbied. Op mijn LinkedIn pagina tref je een uitgebreider overzicht. Leven is leren: ik hecht veel waarde aan 'blijvend leren'. Daarom volg ik geregeld (online) seminars en workshops.

Ritual Coach Academy

Coach Clinic

Open Mind

In de warme en professionele omgeving van Katrien Smeyers en haar team van experten, volgde ik de opleiding 'Ritueelbegeleider'. Persoonlijke verhalen, treffende muziek, passende symbolen en handelingen. Ze geven een diepere laag aan de beleving van een ceremonie. Op die manier ontstaan er blijvende herinneringen.

In alles wat ik doe, vormt de opleiding 'Life Coach' van Wendy Ceulemans een stevige basis. Tijdens de opleiding ontdekte ik mijn rol als wegwijzer in het leven van een cliënt. Uiteindelijk kiest deze zelf haar of zijn pad. Life coaching helpt mij ook bij het in verbinding gaan met een familie in rouw.

Sofie en Serge bieden een brede waaier van opleidingen aan. In hun team verdiepte ik mij in twee richtingen: 'HSP - Hoogsensitief Coach' en 'Rouwtherapeut'. Het waren mooie en warme trajecten waarin in mijzelf heelde en ontplooide. Hiermee zette ik de eerste stappen op mijn nieuwe pad: de essentie.